Follow us

Föll!

2013-11-24 - 13:09:50
Idag på klubbhoppning gick det väl sådär! Belle var pigg och framåt hela tiden bara att han var lite väl pigg, så på ett hinder hann han inte lyfta fötterna ordentligt så en bom föll ner, men annars gick allt bra. Han hoppade ordentligt och ska kanske ut på p&j med honom till JFK?
 
Video kommer senare!
 
¨

Som på moln..♥

2013-11-22 - 17:26:39
Red Hampus på första lektionen och det var dressyr! Har inte mycket att säga om den lektionen annat än att den gick helt okej :)
 
Sen på hopplektionen så fick jag välja mellan Crut och Terrano.. Valde Crut efter några om & men och kan ju säga att det var värt det för det var som att flyga på ett moln. Han var verkligen på sitt bästa humör, bästa ponny! 
 
Vi hade lite följa John som framridning så vi lekte lite innan vi började rida över travbommar!
 
Vi började rida över sex(?) travbommar och varma upp på dem genom att ta första tre travbommarna i trav sen sakta ner till skritt och ta tre steg i skritt innan vi tog trav igen, det gjorde vi igen fast bytte ut skritten till galopp. Det gick redigt bra, fina övergångar och inget stretigt alls! Vi bytte varv och gjorde samma sak i andra varvet och även där gick han på bra!
 
Vi började sedan svänga in på en serie av tre travbommar och sen på ett stigsprång. Det gick väldigt bra, han var mjuk in till hindret och hoppade jättefint utan att ens tveka och UTAN att falla in i galopp före hindret som han brukar! Gjorde det en gång till och även då gick det bra! Bytte sen varv och gjorde samma sak fast över studsen!
Det var inte ett jättebra hopp så gjorde om det och då blev det nästintill perfekt(så som jag tycker är perfekt!) knappt inget fjant alls förutom lite tvekan före andra hindret i studsen men hoppade gjorde han!
Skrittade lite med han på långa tyglar så han fick vila lite innan nästa vi skulle göra!
 
Vi gjorde en bana av det hela och började med tre travbommar, sedan oxern och red på dem andra travbommarna för att sedan rida på studsen och vi gjorde den banan två gånger-alltså pausad inte utan gjorde banan två gånger på rad:) Det gick super bra och han drog inget alls varken framför eller efter hindrena. Han var jättefin i övergångarna och gjorde inget hyss under hela lektionen vilket kändes riktigt bra. När jag sen hade hoppat ett ensamstående räcke en gång så skrittade jag av honom.
Så jäkla söt är han!♥ Förjävla fin, fattar bara inte..
 
Ska även hoppa denna godingen↓ i helgen bara för att testa! Klubbhoppning LD så det blir 60cm.
'
 
¨

Snabbt inlägg!

2013-11-17 - 18:59:18
 
Snabbt inlägg om dagen innan jag fortsätter med mina läxor! 
Gick upp vid 7. åkte till stallet så vi var där till ca 8. 
Jag började skritta fram kvart i 10 och sedan när Terrano var fram skrittade började jag jobba mer med formen och att han skulle lyssna på skänklen, mest av allt skulle han gå framåt! Sedan ungefär 10:20 så var det våran tur att rida, han fick lite smått damp inne i ridhuset försökte bocka av mig -vilket inte funkade. Vi red igenom programmet och slutade på delad första plats på 57,7%. Är väldigt nöjd över honom eftersom det var vår första dressyr tillsammans! :)
 
När tävlingen sen slutade (ca 14) så var jag kvar i stallet för att sitta på knattekontoret, men fick leda för det var en tjej som inte kom! Man blir ju lite lack.. Men iallafall, det funkade! Sen vid 5 kom jag hem och duschade, åt lite mat och nu sitter jag här! Det var min dag lite snabbt. Sjukt stolt över terrorn! <3 Ska återgå till mina läxor, hejdå<3 
¨

Gårdagens hoppning.

2013-11-15 - 16:47:40
Gårdagens hoppning? Har inte så mycket att skriva förutom att det gick skit. Vi var helt osynkade, när jag va höger var han vänster, när jag hoppade stannade han. Alltså- Inget funkade igår, två/tre hopp blev väl bra men är inte mer. Hade bra fart på raksträckorna men tappade den helt i svängarna. Men jaja, lägger detta ridpass bakom mig och får lära av det istället..!

Snyggingen igår!<3
¨

Stallet!

2013-11-11 - 22:16:47
Var i stallet hela eftermiddan typ, från fyra ungefär, till nio:) mysigt, dock väldigt kallt!! Nu börjar man verkligen känna kylan på kvällarna. Speciellt när det blåser. 

Red Taranto idag! Riktigt kul häst även om han har konstig trav och ser lite lustig ut. Han var väldigt mysig o rida, inte slö utan var framåt hela tiden, det enda jag störde mig på var hans konstiga gång! Menmen kul med lite annan häst :) Jag red med jossan och vi red en slinga i skogen på ca 30 minuter. Mest skritt, tog lite trav och en galopp sträcka:) 

Jag hjälpte även till i stallet med utfodring, gå till lösdriften med små ponnysarna, mocka och sopa lite:)

Nu ska jag sova och ladda om för skolan imorgon!

Vet ni vem det är? Jo det är Bellman!!:)

¨

Helgen!

2013-11-10 - 17:19:40
 
Så länge får ni detta klippet! Terrano som busar :) ♥
¨

On my way!

2013-11-09 - 05:26:31
Är på väg till stallet nudå! Vaknade 04:40 och ja nu ska jag ut till stallet för att kolla hästen och sedan lasta för att dra vidare till JFK :) 
Jag ska hoppa klasserna LD och LC, nervös eftersom jag inte vet vilket humör terrorn är på! Antingen går det jättesakta eller så är han grymt taggad. Jag gissar på första men hoppas på andra!  Vi hörs sen, skriver ett till inlägg då:)



¨

Snabbt inlägg

2013-11-08 - 07:41:39
Slänger in ett snabbt inlägg innan jag åker till skolan! Idrott på morgonen och sen ett prov, dissar stort. Hoppas ni har en bättre dag än jag!^^ 
Ni får inlägg på snyggingen,vi hörs senare då jag är i stallet och ni får ett annat inlägg!<3 hejdå:)
¨

Igår-

2013-11-05 - 18:05:00
- Var ju lätt en av de roligaste dagarna på ett tag! 
Var med Alva efter skolan, vi hade fuuun! Jag fick lära mig det rätta sättet att göra biff-nudlar på och jaa, vi 'rotade' fram saker i hennes rum. Vi åkte även upp till Apollo(hennes ponny) och var där till 18 ungefär. Riktigt kul!
 
Fick ju sitta upp på han och rida lite, så underbar. Kan lätt säga att det är en av de goaste hästarna jag ridit! :) Han ville hela tiden göra rätt och var varken för seg eller ponny som bara drog:) 
 
Bilden är lämk till hennes och en annan tjejs blogg! Kolla in :)
Apollo- Så himla söt!  
¨

Crut o Jag 31/10

2013-11-04 - 12:00:00

 

¨
RSS 2.0